Available positions

There are no positions available at this time.

Previous positions
Beräkningsingenjör (tillsatt)

Du kommer att arbeta med kvalificerade beräkningar inom mass- och värmetransport samt med modellering av olika kemitekniska enhetsoperationer.

Vi söker dig som är analytiskt lagd, med mycket goda datorkunskaper. Du triggas av att bryta ner ett problem och göra det beräkningsbart.

Bakgrund: Du är civilingenjör i kemiteknik eller motsvarande och har vana av programmering. Det är också meriterande om du har vana från att arbeta med programmen COMSOL och Python.

Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Enligt överenskommelse. Projektanställning 6 månader, tillträde snarast

Skicka in din ansökan senast 25/3 till christer.gustavsson@bioshare.se

Utvecklings- och projektingenjör (tillsatt)
Du kommer att arbeta med utveckling av teknik och projekt för termokemisk samproduktion. Arbetsuppgifterna inkluderar utvecklingsarbete kopplat till bränsleomvandling och fluidbäddteknik såväl som projektarbete där våra tekniska lösningar implementeras i industriella projekt. 
 
Vi söker dig som brinner för att omvandla forskningsresultat till 
tekniskt säljbara lösningar och vill vara med på resan att se dem realiseras i industriprojekt.
 
Bakgrund: Du är civilingenjör eller motsvarande med djup kunskap och erfarenhet från termokemiska omvandlingsprocesser, kemitekniska enhetsoperationer och energisystem. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet som konsult eller leverantör inom kraftvärmesektor och/eller petroleum-/petrokemisk industri. Det är även meriterande om du har kunskap om fluidiserande bäddar.
 
Placeringsort: Karlstad eller Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Tillträde snarast.
 
Skicka in din ansökan senast 25/3 till christer.gustavsson@bioshare.se