Career

Are you our next employee?

We are constantly searching for talented people to join us in our work for a more advanced utilization of organic residue streams. Do you posses cutting edge competence in chemical engineering, chemistry, computer modelling or are you a passionate business developer? Do you want to use your skills in favor of a more more sustainable society? We would be happy to talk to you!

Interested in working with us? Take a look at our available vacancies!

Current vacancies

There are no current vacancies available at the moment.

Available vacancies

Utvecklingsingenjör-/beräkningsingenjör: Modell- och processutveckling för tillverkning av framtidens bränslen och kemikalier

Som utvecklingsingenjör hos oss har du en nyckelroll i vårt pågående arbete med utveckling av verktyg för modellering och analys av termokemisk omvandling för bränsle och materialproduktion. Du arbetar med kvalificerade beräkningar relaterade till termodynamik samt mass-, rörelse- och värmetransport. Vidare kommer du även arbeta med och ge input till vår designprocess på både process- och utrustningsnivå. Då vi är en mindre organisation med tight samverkan är du också ett stöd till våra projektingenjörer när det behövs.

Som person är du ifrågasättande och analytiskt lagd, du uppskattar att bryta ned problem till beräkningsbara delar och gillar att förklara och diskutera kring ditt resonemang. Du är bekväm med att arbeta självständigt men frågar om hjälp och diskuterar med andra vid behov. Du har en prestigelös attityd och fokuserar på en good-enough lösning av problemet.

Bakgrund

Du har en civilingenjörsexamen i kemiteknik/maskinteknik/teknisk fysik eller motsvarande och gillar scripting och programmering. Vi tror att du är bekväm med Python och det är även meriterande om du är bekant med programvara som COMSOL Multiphysics och processimulatorer som Aspen HYSYS eller liknande. Intresse för CFD är relevant men inte nödvändigt. Kunskap kring fluidbäddsteknik och fastbränsleomvandling är också meriterande.

Placeringsort: Göteborg, Lindholmen

Omfattning: Enligt överenskommelse. Projektanställning 6 månader med målsättning om förlängning. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan senast 20 juni till christer.gustavsson@bioshare.se

 

BioShare är ett teknik- och projektutvecklingsbolag som arbetar med lösningar för att samproducera bränslen och kemikalier i kommersiella förbränningsanläggningar. Vår konkurrenskraft bygger på djup processintegration och samutnyttjande av råvaror och personal för att möjliggöra ekonomisk produktion av förnybara och hållbara produkter.